Spar ikke disse ting væk ved et boligsalg

Inden man sætter sin bolig til salg, er det vigtigt man forbereder boligen til det bedste salg, så liggetiden forbliver lav og prisen høj. Det kan hurtigt blive til et stort gør-det-selv projekt, da man gerne vil have en så høj profit på sit boligsalg som muligt. Det er også forståeligt, men på visse punkter vil det være mest fordelagtigt at hyre en professionel til at arbejdet, så det står helt skarpt til boligsalget. Vi har lavet en liste med håndværkerarbejde, som vi synes du ikke selv skal udføre, men lade en håndværker klare jobbet.

Malerarbejde

Det er ikke svært at male mener en stor del af alle, men det er ikke helt tilfældet, hvis man kigger lidt dybere i det. Malere er i gennem en lang process, så de lærer at male væggene ordentlig, så hele væggen får samme mængde maling samt samme pres fra rullen. Malerarbejdet er ikke i den dyre ende, men det kan hurtigt blive det første punkt på gør-det-selv listen, når man gerne vil sætte sit hus i stand til boligsalget. Ved et stykke forkert malerarbejde, vil potentielle købere tydeligt kunne se dette ved gennemgang af boligen.

Haven

Man plejer at sige haven fylder 1/3 af den samlede vurdering af boligen. Dette spiller en stor rolle i købers vurdering i helheden af boligen, fordi de kommer til at tilbringe en stor del af deres fritid i haven, og gerne vil have en præsentabel have ved fremmøde af gæster. Ved at hyre en gartner inden et boligsalg, kan man få haven til at fremstå helt perfekt inden de potentielle købere kommer på besøg. Når man er i denne afdeling af boligen, skal man tage en terrasse med i sine overvejelser. Vil det styrke det samlede indtryk af boligen? Det vil være en rigtig god idé, at tænke på denne tilbygning nogle år inden et salg, så man selv kan få glæde af den spritnye terrasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *