Invester og tjen penge til din boligdrøm

Står du med drømmen om at få flere penge mellem hænderne og gerne vil have med boligprojekter at gøre? Og vil du samtidig gerne i gang med at investere? Så er der nu stor mulighed for at du kan tjene gode penge.

Gør noget godt for dig selv – invester

Investeringer er fordelagtige, når man ved hvordan man gør. Det har længe været samtaleemnet både med naboen og i dagspressen. Men hvordan lærer man at investere, så det bliver fordelagtigt og hvad skal man investere i?

Invester i boliger

Når man investerer, kræver det, at man kan finde ud af at investere i det rigtige og se muligheder i fremtiden. Det er vigtigt at have noget at bo i, hvorfor investering i boliger er en god investering. Når du foretager en ejendomsinvestering, har du mulighed for at få et højt afkast om året og der er lav risiko.

Du kan blive medejer af otte nyopførte rækkehuse i Rødovre ved København og på den måde, foretage en investering i ejendomme der på længere sigt giver gode penge. På Protica.com har du mulighed, for at blive en del af investeringen af boligerne, ved en minimumsinvestering på 750.000 kr. med 10% p.a. i forretning af indskud.

Invester i aktier

En aktie er et værdipapir, hvor den som køber får en ejerandel i den pågældende virksomhed. Aktiens kursudvikling og afkastet af investeringen i aktien er afhængig af forventningerne hos virksomheds indtjening.  Ved at foretage en aktieinvestering kan det give et afkast på 6% om året med en lav risiko. Det kræver kun et minimumsbeløb på 1.000 kr. og samtidig er mulighederne for at likvidere investeringen gode.

Invester i obligationer

En obligation er også et værdipapir. Her er udstederen bundet til at afbetale en fast eller variable rente en eller flere gange om året til obligationsejeren. Statsobligationer, virksomhedsobligationer og realkreditobligationer er de mest hyppige obligationstyper.

Få den bedste bolig

Når du har tjent pengene og fået mulighed for at komme i gang med dine boligdrømme, kan du vælge, om du vil købe et hus eller bygge et selv. Vælger du selv at ville bygge et hus, kan du få hjælp til, det bliver typehus eller få et specieltegnet hus.

Typehuset

Typehuset gør det muligt at få bygget drømmehuset hurtigt og her kan du se andre typer af huset, som gør du kan vælge, som fra et katalog. Der er mange beslutninger der skal tages undervejs, men firmaet du er i kontakt med, viser dig andre huse, så du finder det rette for dig. Firmaet vil stå for beregningen, tegningen og opførslen af huset. Du vil have et overblik over økonomien fra start af.

Specieltegnet hus

Specieltegnet hus er mere til dig, som gerne vil have et hus ingen andre har. Et der afspejler dig. Det kan blive skræddersyet efter dine behov og ønsker, så det bliver lige, som du gerne vil have det. Det kan blive en dyr omgang, men efter du har foretaget dine investeringer, har du nok råd til lige det du vil have.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *