Gør din bolig sikker!

Din bolig er din hjemmebane. Man slapper man af, spiser og føler sig hjemme.

Der er intet meget mere skræmmende end hvis man hører om indbrud længere nede af gaden eller hos naboen. Her sidder man med en, ” kan det også ske for mig” følelse.

Er uheldet ude!

Hvis man er så uheldig at være ude for et indbrud i sin bolig, så ved man det er en af de værste følelser der findes. Man kommer hjem fra en weekendtur for at finde sit vindue er knus og der har været uindbudte gæster inde i ens bolig. Ting er i stykker og der er rodet over det hele, Ipaden er væk og det samme med bærbaren med alle familiebillederne på.

Når man tilkalder politiet, får man ikke meget hjælp, der er nemlig ikke noget at gå efter hvis naboen ikke har set noget. Der ikke noget at gøre ud over at kontakte forsikringen.

Der var i 2017 29.147 indbrud spredt ud over Danmark, dette viser at det er en tendens der ikke forsvinder lige foreløbigt.

Altid vær på den sikre side!

Det er derfor altid bedst at være på den sikre side hvis man ejer en bolig, især hvis man ligger i et område som tidligere har været eller fortsat er plaget af indbrud. Her anbefaler vi den almene borger, at få opsat noget sikkerhed i boligen.

Tyvene kan i de fleste tilfælde skræmmes væk ved synet af mærker og skilte om sikkerhed, men især også synlige sikkerhedskameraer skræmmer de fleste væk.

Sikkerhedsfirmaerne er desuden i rivende udvikling dette åbner for et hav af muligheder, nogle mere relevante end andre. Det er muligt at få alt for bevægelses sensorer, sirener og abonnement løsninger med all-inclusive.

Hvad skal man vælge

Der er i dag stor konkurrence på markedet om hvem der skal sikre den almene danske borgers bolig. Der er derfor mange muligheder at vælge imellem, der er bl.a. de store aktører som G4S, Securitas og Verisure. De virksomheder plejer dog at være en løsning med all-inclusive og koster som regel en del, det kræver ofte både en høj installationspris med også en månedlig ydelse. Fordelene ved dette er dog at man som kunde som regel ikke skal stå for noget overhovedet.

En anden løsning er uden ekstern hjælp, det vil sige at det er dit arbejde at reagere på en evt. alarm der går af i din bolig. Denne løsning er dog markant billigere og koster ikke nogen månedligydelse. Her køber man det sikkerhedsudstyr eller den sikkerhedspakke som man finder relevant. Herefter er den eneste udgift evt. opsætning af udstyret i din bolig. Inde hos specialkamera.dk er det muligt at købe alle former for sikkerheds tilbygninger til din bolig. Her kan man vælge præcis det man selv finder relevant.

Der er altså rig mulighed for valg at sikre sin bolig, hertil skal man blot beslutte sine præferencer, ønsker og tilvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *