Internettet hjælper dig med at finde de billigste byggeredskaber

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Pricerunner.dk. Pricerunner er Danmarks største sammenligningstjeneste, hvor du finder priser på alt fra din nye iPhone 6 til boret, der skal hjælpe dig med at bygge dit nye hus.

Du kan lære mere og sammenligne priser direkte på Pricerunner.dk her.

For mange er det en reel mulighed at bygge huset selv i dag.

Vores hjem er hvad der definerer os og vi ønsker ikke at være endnu et i rækken af huse, der blot står på vejen og ligner alle de andre. Men ved at bygge vores eget hus kan vi få noget, der unikt er vores og som er designet til at opfylde vores behov.

Behovet kan være 4 børneværelser eller en del af kælderen, der indrettes specifikt til at kunne indeholde et fitnessrum eller noget helt tredje.

At bygge et hus er et kapitaltungt projekt. Selv et almindeligt projekthus løber op imellem 1 og 2 millioner kroner, og des mere en specifik model du ønsker at få lavet til dine egne behov, des højere ender prisen også. Deraf kommer dagens anbefaling også.

Hvor vi ikke anbefaler, at du hyrer den billigste tømrer og en arkitekt, der lige er kommet ud af skolen, kan du godt spare penge på dine byggematerialer. Sten er sten og der er ingen grund til at betale en premiumpris for granitskærver, der alligevel bare ligger i indkørslen.

På Pricerunner.dk har du mulighed for direkte at sammenligne priser på sten, boremaskiner, førnævnte skærver, dit træ og hvad der ellers af fysiske materialer relaterer sig til byggeriet af dit hus.

Vælg den billigste pris, så du har flere penge til overs, når huset er færdigt og du først rykker ind.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *