Inspiration: Indret det perfekte hjemmekontor

Hvis du endelig har fået overbevist din chef om, at du skal have lov at arbejde hjemmefra, er det bare med at komme i gang med at få indrettet et kontor, som du gider sidde i.

Her får du noget inspiration til, hvad du kan gøre for at gøre dit hjemmekontor til stedet, hvor du kan skabe de bedst mulige resultater.

Anskaf et kæmpe whiteboard

Der er ikke noget bedre, end du hurtigt kan nedskrive dine gode idéer og bagefter sidde foran computeren og kigge på dine idéer.

Du kommer ikke udenom et whiteboard, når du skal brainstorme nye idéer, eller når du tager et telefonopkald for en kunde med alle de opgaver, som du skal løse for dem.

Her er det fedt, at du med det samme kan få skrevet ting på dit whiteboard, så du bagefter kan danne dig et overblik over det.

Få nogle inspirerende citater

Nu tænker du sikkert, at hvad skal det lige virke, at jeg får nogle citater på mit hjemmekontor. Men der er noget fedt ved at vide, at selv succesfulde mennesker er startet et sted. De har ikke altid været kendte eller rige.

Det var en proces for dem at komme så langt, som de er kommet, og derfor virker det super godt, hvis du kan kigge op og læse et inspirerende citat hver gang, du ikke lige gider lave noget.

Køb en super computer

Hvis du skal have succes på dit hjemmekontor, er det vigtigt, at du har en powerful computer. Her kan anbefales en såkaldt bærbar gamer pc, som du bl.a. kan købe hos  sharkgaming.dk.

Det skyldes ikke, at du nødvendigvis skal sidde og overspringshandle med at spille World of Warcraft, men med en stærk spillemaskine, ville du kunne alle de ting, som du skal kunne.

Det er en kæmpe fordel med en bærbar, da du trods alt kan tage den med, når du skal på kundemøder, eller hvis du nogle dage ikke kan arbejde fra dit hjemmekontor. Her er det fedt, at du kan tage din computer med lige derhen, hvor du skal hen.

Få et hæve-sænkebord

Vi sidder alt for meget ned, og når du er træt efter frokost, er det især godt at stå op for mere energi. Det er svært for din hjerne at falde i “søvn,” når du står op.

Det gør, at de fleste får langt mere energi, når de går fra at sidde ned til at stå mere op.

Hvis du anskaffer dig disse ting, så skal dit hjemmekontor nok blive en succes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *