Find sengen der passer til din krop

Når du skal ud og finde en ny seng, vil du opleve et marked med mange valgmuligheder. Du vil kunne finde senge der er hårde og bløde, samt senge i et meget bredt prisniveau. Når du skal finde den rigtige seng til dig, handler det om at vælge til og fra, ud fra økonomi, men også ud fra hvilken seng der er den rigtige for dig. Et forkert valg kan nemlig medføre rygproblemer, og unødvendigt pres på muskler og led.

Hvad er den rigtige seng?

Når du skal finde den helt rigtige seng, vil det ikke være nok at madrassen er behagelig. Sengen skal også passe ind i din stil, hvor du vil kunne finde mange forskellige farver, størrelser, og om det skal være med eller uden gavl. Dertil kan du vælge om det skal være en kontinentalseng, elevationsseng, sovesofa, alt efter hvad der passer til dit behov.

Det du skal være opmærksom på, er at madrassen skal passe til din krop, så du opnår den optimale støtte. Når du ligger i din seng, skal din rygrad være så lige som muligt, hvilket vil være svært at opnå hvis din seng enten er for blød eller for hård.

Du kan eventuelt få en ven til at se og mærke efter, hvordan din rygrad ser ud når du ligger i din seng. Er din rygrad ikke lige, kan det være tid til at skulle finde ny seng.

Find den rigtige seng: undgå at betale for meget

Ud over at finde den optimale støtte, vil mange også gerne have sengen til den helt rigtige pris. Det kan være svært på et marked med mange muligheder og variationer.

For at få et overblik over forskellige muligheder og tilbud, kan du anvende senge-testeren.dk. Her kan du løbende følge med i tilbud, og finde guides i hvad du skal holde øje med, når du er på jagt efter din nye seng.

Her vil du også kunne få et overblik over forskellige forhandlere, og hvad de hvert især har at tilbyde dig. På den måde får du en let og overskuelig måde, at finde den helt rigtige seng til dig.

Aflast kroppen, og undgå rygproblemer

At få en ny seng der passer til din krop, vil kunne aflaste kroppen, og dermed undgå rygproblemer der kan opstå, ved en forkert type madras.

Du vil nemlig kunne få unødig belastning på kroppen af at have en seng, der er for hård, og dermed tilføre et unødigt pres på udsatte områder som hofte, talje, side og ryg. En måde at undgå dette er ved at finde en seng med visco-skum, eller memory foam som nogen vil kalde det, hvor din krop vil blive formet i madrassen, og derved fordele vægten mere jævnt.

På den måde sikrer du dig en god nats søvn, uden unødigt at belaste din krop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *