Er din bolig klar til fremtiden?

Mange gamle boliger har alt for dårlig isolering og dårlige vinduer. Da politikerne har kæmpe fokus på miljøet, kommer der hele tiden flere afgifter på fjernvarme og el, så du bliver nødt til at fremtidssikre din bolig.

Både for pengepungen og miljøets skyld. For de fleste skal de starte med at kigge på deres isolering, og om der er mulighed for at få et tykkere lag i boligen. I gamle lejligheder i København er dette ofte umuligt, da væggene er ret tynde.

Her kan man gøre det, at man kan smide et lag uden på bygningen for at fremtidssikre den. Det samme kan du også gøre med dit eget hus, men her har du ofte nogle bedre muligheder, da væggene normalt er tykkere.

Når du har kigget alt din isolering igennem, kan du begynde at kigge på dine vinduer. Her er det vigtigt, at du har nogle tykke vinduer, for så mister du stort set ingen varme om vinteren og om sommeren holder din bolig på kulden.

Så både penge- og levemæssigt bør du få tjekket dine vinduer. Hvis de er mere end 10 år gamle, så skal du helt sikkert komme i gang med at skifte dem med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *