Danske vinduer og døre – i en klasse for sig

I Danmark har vi nogle særlige krav til vinduer og døre – hvis du sammenligner dem med døre og vinduer længere sydpå. Dette skyldes, at klimaet er et andet, og det kolde vejr gør, at man skal have ekstra isolering også imellem glassene. Alt dette bunder ud i, at der er nogle omfattende forholdsregler at tage hensyn til, når man fremstiller døre og vinduer.

I artiklen her viser vi, hvordan man finder de bedst mulige vinduer til sin nye bolig eller ifm. Et renoveringsprojekt. Det er faktisk ikke så svært, men hvis man ikke ved, hvor man skal lede, kan det alligevel blive en omfattende proces.

Hvorfor skal man vælge danske vinduer?

Overalt, hvor der er behov for isolerede vinduer, er der efterspørgsel på dansk kvalitet. Det skyldes, at vi har tilegnet os en evne til at fremstille vinduer, der har en særlig evne til at holde det kolde vejr ude. Dertil har de danske vinduesproducenter også en særlig evne til at designe deres produkter og designs på en sådan måde, at de, udover at være super funktionelle, også er smarte at se på. Det gør, at lande såsom Norge, Sverige og Skotland har en særlig kærlighed til de danske vinduer. Som kort nævnt ovenfor består det særlige behov for specielle vinduer i det nordlige i, at man skal have isolering mellem glassene i vinduerne. Denne isolering består af gas, der presset sammen hindrer varmen fra at kunne komme ud – og kulden i at kunne komme ind. I et typisk vindue er der normalt to lag glas med gas imellem. Men i mere ekstreme tilfælde kan der faktisk være tale om vinduer med hele tre lag. Dette er til områder med en helt særlig kulde og vind, og alt dette kan man lave på en helt unik måde i Danmark.

Den danske boligejer vælger som regel også dansk kvalitet, når der eksempelvis skal udskiftes vinduer, men det skyldes også, at man vil være på den sikre side, når man sætter nye vinduer i. Men det skyldes også, at danskerne har en særlig forkærlighed for at gøre tingene ordentligt. Hvorfor skulle man overhovedet bygge sit helt eget unikke hus, hvis man alligevel vælger at bruge dårlige materialer? Og når man vælger den danske kvalitet, er man således også på den sikre side, hvis man skulle møde en vinter med særlig hård kulde.

Her kan du selv købe dansk design

Står du selv i den situation, at du skal have nye vinduer i din bolig, kan du med fordel vælge den ovenfor omtalte danske kvalitet. Du kan tilmed selv designe dine vinduer, hvis du har nogle særlige designmæssige behov. Tjek mulighederne på DanskeVinduer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *