Ejendomsmægleren kan også hjælpe køber nu

Tidligere var det sådan, at det kun var sælger, som fik hjælp af en ejendomsmægler, men nu kan køberen også få hjælp af en en ejendomsmægler, når de skal ud og købe en lejlighed eller hus.

Det er Home, som har lavet køberrådgivning, så køber er bedre rustet til at foretage den vigtige beslutning.

På mange områder er det mærkeligt, at vi altid kun har brugt en ejendomsmægler til at gennemgå de papir og regler, der er, når man sælger sin bolig. For der er ligeså mange ting, som køber skal forholde sig til, når de skal købe en bolig.

På den måde undgår køber en masse ubehagelige overraskelser, og det bliver rart at finde drømmehuset eller lejligheden.

Tjekker alle dine dokumenter

Noget af det væsentligste, som en køberrådgivning hjælper med, er, at de gennemgår alle relevante dokumenter, så du er sikker på, hvad det er, du ender med at skrive under på.

For det er aldrig en god idé at skrive under på ting, som man ikke forstår noget af. Jura er ikke altid skrevet på en måde, som almindelige mennesker forstår, og derfor er det rart, at du nu kan få en fagperson til at forklare det.

Gennemgangen af dokumenter består også af at tjekke, om købsaftalen matcher dokumenterne fra ejendommen. Herunder om der er nogle relevante bemærkninger til energimærke, el-installationsrapport og tilstandsrapport. Tilstandsrapporten er et vigtigt dokument, og det er meget vigtigt, at køber stiller de rigtige spørgsmål til sælger.

Ved hjælp af køberrådgivning får køber stillet de rigtigt spørgsmål.

Gennemgang af ejerforening

Hvis din nye ejendom er en del af en ejerforening eller grundejerforening, gennemgår købsrådgiveren alle relevante dokumenter fra foreningen med dig. Det er typisk vedtægter, økonomi og regler for foreningen.

På den måde ved køber helt præcis, hvordan foreningen fungerer, inden man bliver en del af den. Ofte er det noget, som mange venter med til de er en del af en forening, men det er bedre at vide, hvad man går ind til fra starten af.

Følger dig i hele processen

Købsrådgiveren følger dig i hele købsprocessen, så hvis køber har nogle spørgsmål, kan køber få dem besvaret med det samme.

Normalt er det sådan, at man er meget alene, når man køber en ejendom og ikke er helt sikker på alle ting. Køber har ofte en række spørgsmål, som måske ikke har noget direkte med købet at gøre. Men med en købrådgiver kan køber få svar på alle sine spørgsmål og bekymringer.

På den måde giver en købsrådgiver køber tryghed igennem hele købsprocessen, så køber har helt styr på sit nye hjem.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *