Tænk belysning ind i byggeprojektet

Står du overfor et større byggeprojekt eller en renovering, hvor belysning kunne indgå, så kan du med fordel allerede nu gøre dig seriøse tanker omkring, hvordan og hvor du ønsker lyset skal falde. Valgmulighederne indenfor belysning er nærmest uendelige, og for at få det perfekte resultat, bør du i en tidlig fase af projektet have tænkt belysningen ind.

Udendørs byggeprojekt?

Har du lige nu gang i et udendørs byggeprojekt, har du måske allerede gjort dig tanker om udendørs væglamper til at sikre belysningen i udendørsarealet. Udendørs væglamper er ofte en meget undervurderet form for belysning, i og med vi her befinder os ”udenfor” husets mure. Det er om ikke andet en uhyre vigtig form for belysning, eftersom gæsters førstehåndsindtryk allerede starter ved udendørsarealet af dit hus.

Mulighederne for udendørs belysning er mange – du kan eksempelvis vælge at gøre brug af de flotte skotlamper, eller du kan bevæge dig over i afdelingen for mere almindelige væglamper. Uanset hvad dine behov er, vil du med sikkerhed kunne finde det hos WATTOO.dk. 

Indendørs projekt – er det tid til LED lys?

Er du i gang med at renovere indenfor hjemmets fire vægge, så er det måske blevet tid til at overveje nogle energibesparende LED lys, der på den lange bange kan give lidt ekstra luft i budgettet? Har du ikke på nuværende tidspunkt energibesparende lys, så kan du med fordel overveje det allerede nu – ikke nok med, at du gør noget godt for miljøet, så vil du også på den lange bane spare penge og tid på, ikke at skulle købe så mange nye pærer.

Køb på nettet og spar penge – det betaler sig!

Du har nok hørt det før. ”Køb på nettet, så sparer du penge!” Selvom det lyder for nemt og godt til at være sandt, så er der om ikke andet sandhed bag. På nettet finder du ofte varerne til noget bedre priser, end hvad du ville have fundet dem til i fysiske forretninger. Prøv blot at tage en hurtig Google søgning på en af dine pærer i hjemmet, og du vil hurtigt kunne se, hvor stor prisforskel der er. Måske du allerede nu kan spare lidt?

Har du erfaringer med at købe el artikler online, så send os gerne en kommentar under artiklen, hvori du beskriver din oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *