Brug ordentlig emballage til dine møbler når du skal flytte

Ønsker du at få tips til din flytning, så bør du læse med. Artiklen her ønsker at informere dig om de faldgruber, der er, når du skal flytte. Både emballeringen og selve flytningen kan medføre nogle situationer, hvor man ikke kan kontrollere udfaldet, medmindre man sikrer sig en bedre løsning på forhånd.

Beskyt traileren – beskyt dit flyttegods

Der findes et par tips til måden, du kan håndtere din flytning på, det vil sige, at hvis du blot tager dig tid til at efterfølge tipsene, kan du opnå en skadesfri flytning, der hverken går ud over dig eller dit indbo.

Det første man bør sikre sig er, at man har pakket sit flyttegods ordentligt ind – hvor simpelt det end lyder, er det den hyppigste fejl, mange begår. Man kan sikre sig at selve flyttegodset og den dertilhørende trailer, som man ønsker at fragte flyttegodset rundt i, ikke skaber unødige risikable situationer. Man kan for eksempel anskaffe sig et stødabsorberende materiale til at lægge i bunden af traileren, så man på den måde mindsker trykket, hvis noget skulle falde ud af flyttekasserne.

Specialisér din emballage

Hvis man ønsker at pakke selve indboet ind, kan man anskaffe sig en emballage, der enten er vand- eller trykafvisende som det man for eksempel kan finde på Albeemballage.dk.

Der findes både bølgepap, stærke flyttekasser, æsker og tape til at lukke det hele sammen med. Udvalget af emballage gør flytningen lettere, da man på denne måde kan specialisere sin emballering og dermed sikre indboet optimalt.

Efterlign producenten

Et godt tip, når du skal flytte, er at forsøge at pakke ting ind på samme måde, som de kom, da de blev købt. Producenten har gennemgået akkurat de samme tanker, som dem, man gennemgår, når man står overfor en flytning. Når man køber noget porøst, er det ofte ”stramt” indpakket i en emballage, der umuliggør at produktet splintres. Et produkt i en stramt udført emballering omgivet af enten bobleplast eller bølgepap gør det derfor umuligt for produktet at ødelægges – en viden man kan drage nytte af, når man begiver sig i kast med flytningen.

Visualisér, visualisér, visualisér

Fagmanden vil vide det, – men hvis du ikke allerede ved det, så kan man med fordel forsøge at forestille sig, hvordan det vil være at stå oprejst i traileren under kørsel. Det ville være en vakkelvorn oplevelse, og derfor skal man sikre sig, at denne vakkelvorne oplevelse udlignes af en god beskyttelse af sit flyttegods.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *