Udskift din loftlem og spar på både pengene og varmen

Det er oplagt at udnytte sin loftplads, hvis man har et loft. Det kan både være ekstra værelser, men det kan også være opbevaringsplads til alle de ting, man kun bruger i bestemte sæsoner. Bruger man en loftlem til at komme op på loftet, er det vigtigt at loftlemmen er sikker, stabil og lukker tæt til. Hvis lemmen lukker ordentligt af for træk, vil du kunne spare store summer på varmeregningen.

En ny loftlem sparer dig for både besvær og penge

Naturligvis koster det penge at få en ny loftlem, men i det lange løb, vil den nye lem spare dig for mange penge. Det gør det fordi den lukker bedre til, hvilket forhindrer varmen i at sive op til loftet. Derfor kan du ende med at spare mange penge, og det er altid favorabelt.

Ligeledes kan du få en indbygget stige med din loftlem. Mange gamle loftlemme har ikke en stige, hvilket kan gøre det besværligt, at komme op på loftet. Med en ny loftlem kan du få en indbygget stige, der sidder fast på lemmen. Den er nem at folde ud og ind, og det gør det meget nemmere at komme op på loftet.

En værdifuld investering for din bolig

En udskiftning af loftlem vil ikke kun bespare dig for en stor varmeregning, det vil også øge værdien for din bolig. Idet det har så stor en betydning for energiforbruget, vil en udskiftning kun hjælpe på boligens energiklasse, og det er et plus for dig, som boligejer. Ligeledes kan man heller ikke komme uden om, at det også vil forbedre indeklimaet i hjemmet markant, da der ikke vil være træk.

Miljøfornuftige materialer

Det er bestemt miljøvenligt at få udskiftet loftlemmen derhjemme. Derfor bør materialerne der bruges, også være miljøvenlige. Forhør håndværkerne om der bruges FSC-træ, så ved du, at det er bæredygtigt. Der vil også være virksomheder, som selv planter træer for at kompensere. Dette er endnu et bæredygtigt initiativ, som kan være værd at støtte.

Hvad koster en ny loftlem?

Det kan være svært at sætte en pris på en ny loftlem, da prisen afhænger af flere faktorer. Derfor er det bedst at kontakte flere firmaer, og se hvilket firma, der kan tilbyde den bedste pris. Nogle firmaer tilbyder prisgaranti, med yderligere rabat, hvis du kan finde et bedre tilbud andetsteds. Det kan være værd at undersøge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *