Tips til at gøre din bolig mere personlig

Boligen er for mange mennesker et helligt sted. Det er her vi skal lade op til ugens strabadser og have lov til at være sig selv. Det er langt det nemmeste at slappe af, hvis man føler sig komfortabel i sin bolig og hjemme.  I dag bliver vi i diverse ugeblade bombarderet med den ene nye trend efter den anden, med henblik på at man skal indrette hjemmet på en bestemt måde.  Men det bedste vil vel i bund og grund være, at vi indretter hjemmet lige sådan som man selv ønsker det og føler sig mest tilpas. Her kommer der nogle tips til, hvordan man giver hjemmet et mere personligt præg.

 

Vær tro mod din egen stil

 

Vi lever i en tid, hvor man altid skal være med på den nyeste mode, når det gælder beklædnings genstande. Den samme tendens gælder i hjemmet, hvor der ofte dukker en ny trend op, hvor man skal have den eller den vase eller specielle gallerier.  Når alt kommer til alt, så er det godt at være tro imod sin egen stil, da denne ikke nødvendigvis er en midlertidig trend. Det er fint nok at blive inspireret af modemagasiner, om hvad det er man skal have stående i hjemmet. Problemet er bare, at deres mening om, hvad der er in, skifter år efter år, hvilket stiller store krav til boligejere, hvis de skal være med på beatet hele tiden.  Derfor kan det først og fremmest godt betale sig at være tro imod egne værdier og ikke mindst sin egen stil, når det kommer til indretning.

 

Invester i funktionelle genstande

 

Hvis man skal gøre sin bolig mere personlig, så kan det godt betale sig, at bruge genstande, som kan bruges i flere forskellige sammenhænge. Det kan eksempelvis være et spisebord af høj kvalitet, som ikke sådan går af mode selvom tiderne skifter. Det vil oftest kunne bruges både til hverdag, men også til fest, hvor man altid kan pynte det med en fin dug fra Georg Jensen, for at gøre det lidt mere eksklusivt.  Hvis bordet er i fin kvalitet kan det også ofte give en helt ny dimension til boligen, hvis det bliver malet.

 

Fremhæv interesseområder

 

En god måde at trumfe sin personlighed igennem på, når det angår indretning er ved at fremhæve sine interesser, uanset hvad disse måtte være. Hvis man er fodbold entusiast, så vil det være en god idé at fremhæve sin interesser ved at have et flot billede af sit favorithold eller idol til at hænge på sit værelse.  I samme stil, hvis er mere musikalsk, så vil det være en god idé, at have en guitar til at stå i et hjørne. Ved at have genstande, der viser ens interesseområder stå fremme i boligen, så indikerer man også overfor besøgende, hvem man er som person.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *