Skal I flytte sammen?

I er nået dertil hvor, at I er sikre på hinanden. I kan ikke længere se en hverdag uden hinanden, og I er ret sikre på, at I har valgt den rigtige. Måske er det endda en god idé fordi, at I så også kan spare en del af huslejen. Hvad end grunden er, så er det altså en stor beslutning, og ikke bare lige en, som man tager forhastet.

Er I klar

Måske har du gået med tanken længe, eller også så er den lige kommet til dig.

Når vi er nyforelskede, så er tanken om at bo med en partner tit noget, som vi gør os i. I hvert fald, hvis vi fra starten af er sikre på valget af partner. Men hvornår er man egentligt klar?

Det kan virke drønromantisk at flytte sammen. Men nogle gange så er det en god idé at skrue bare en lille smule ned for tempoet. Man siger, at man ikke må tage store, vigtige og livsændrende beslutninger i sin ”honeymoon-fase”. Og man kan vist godt kalde en sammenfletning af hjemmene for en stor og livsændrende beslutning. Det er dog lidt svært at sige på stående fod, at det altid er sådan. For hvor længe varer sådan en, og hvornår ”må” man egentligt så. Det er jo i virkeligheden fuldstændig op til jer hvornår, at I er klar til det. Men I skal være enige om måden hvorpå, at I skal leve på, og I skal kende hinanden godt før, at det bliver så glat som muligt uden for mange ubehagelige overraskelser. Det skal altså hverken være fordi, at den ene står i en dårlig bolig situation eller fordi, at det er mest praktisk.

Hvordan sætter man to individuelle hjem sammen

Hvordan at I vælger at gøre det, er fuldstændig op til jer. Det handler i bund og grund bare om, at I skal føle jer hjemme begge to eller alle sammen. Det må gerne være 90/10 i forhold til ejerforholdene, hvis alle føler sig tilpas i det, og har de samme krav.

Det er ikke altid nemt med dit, mit og vores. Selvfølgelig skal der være plads til både hans store sorte højtaler og alle hendes mange stiletter i hjemmet.
Hvis I gerne vil være sikre på, at det er jeres hjem, så skal I måske ud og investere en smule.

Nye puder og tæpper kan hurtigt gøre en kæmpe forskel for udtrykket i dit hjem. Klik her hvis I mangler inspiration til hvordan, at I kan sætte jeres eget præg på jeres nye hjem. Internettet og de sociale medier er spækket med ideer og muligheder til at indrette jeres kommende hjem.

Du kan også finde et hav af Ikea-hacks hvor, at du kan lege ”gør-det-selv”-typen for en stund. Det giver en hel speciel tilfredsstillelse, hvis man selv kan sætte sit eget præg på hjemmet. Er du til det lidt skæve så skal du på jagt efter genbrugsguld i de andres skrald.

Hvor skal I bo

Skal I bo hos dig, ham/hende eller et helt tredje sted? Det kommer selvfølgelig an på, om der er børn eller ej i billedet. Måske vurderer i det ud fra enten huslejen, placeringen eller størrelserne på hjemmene. Det kommer an på jeres krav og på hvad, at der passer bedst til jeres nye liv sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *