Sådan klargør du boligen til en ny biopejs

Når du skal have en ny biopejs er der ingen grund til, at du ikke skal gøre noget ud af det. For ligesom når der kommer et nyt familiemedlem i huset kan du ligeså godt gøre noget ud af det når denne nye biopejs med et bliver en del af familien.

Byd din biopejs velkommen med en ceremoni

Der er mange religioner, som fejrer det ene og det andet, og som altid har en undskyldning for at holde en fest eller for at bede en bøn eller lignende. Der er dog endnu ikke en eneste biopejs, som har en tradition for, at man byder en ny biopejs velkommen i familien og det kan man på mange måder argumentere for er en fejl. For ligesom en kat, en hund, en undulat eller en lille baby er et levende væsen, som kommer ind i familien, så er en biopejs det også. Og hvis du har svært ved at vælge og vide hvilken biopejs du skal vælge kan du finde et sort udvalg af biopejse på denne side. Ved at kigge her vil du nemlig helt sikkert finde en biopejs, som du kan lide.

Og det næste trin, når du har fundet den biopejs, som du ønsker skal blive en del af din og din families hjem, er at sige til resten af familien, at der snart kommer en biopejs på besøg. For så kan alle begynde at forberede sig mentalt på, at de snart skal byde velkommen til en helt ny en i hjemmet for det er noget, som godt kan kræve lidt tankevirksomhed for helt at forstå.

Find et godt sted til din biopejs

Du kan for eksempel sige til din familie, at du har planlagt, at I skal holde en ceremoni, når denne nye biopejs kommer til hjemmet om mellem 3 og 12 dage. Det kan være, at du synes, at I sammen skal nyde en dejlig middag mens I alle seks har udsyn til denne biopejs, som I i mange år frem skal nyde synet af. Men at nyde dette syn sammen med dem man holder allermest af, det er noget helt særligt, og noget som man bør gøre lige fra den da, den kommer ind af døren.

Det er meget vigtigt, at man på forhånd finder ud af hvor denne nye biopejs kan være, hvilket godt kan tage noget tid at blive enige om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *