Hav sikkerheden i orden, når du arbejder i højder!

Har man nogle renoveringer derhjemme, som man godt selv kan klare, er der nogle vigtige hensyn man skal tage. Det kunne f.eks. være renovering på ens tag, carport eller ens vinduer. Når man arbejder i højderne, er det vigtigt at have sit udstyr i orden, da chancen for at komme til skade er blevet fordoblet, ved at arbejde i højderne. Man hører ofte om ulykker hvor personer er faldet ned på jorden, mens de har arbejdet og dermed kommet slemt til skade. Læs med i denne artikel og få inspiration til hvordan man hurtigt kan få købt noget udstyr til at arbejde i højderne, så man har sikkerheden i orden.

Et billede, der indeholder person, indendørs

Automatisk genereret beskrivelse

Hvad kunne være det rigtig udstyr at bruge?

Noget af det helt rette udstyr vil være arbejdsplatforme. Man kan få arbejdsplatforme i forskellige størrelser og med forskellige funktioner.

Arbejdsplatforme findes i mange forskellige typer og størrelser, så der findes ikke én bestemt betegnelse for arbejdsplatforme. De kan både bruges i privaten og på industriarbejdspladser. På industriarbejdspladser er de dog mest populære. En platform er godt til højderne, da de nemt kan rykkes frem og tilbage og reguleres i højden. Derfor er en arbejdsplatform et redskab, som opfylder mange forskellige behov.

Alt afhængig af det arbejde der skal udføres, kan det forekomme at man skal bruge en speciel platform. Alulock står klar til at hjælpe dig med at finde den rette platform til dit arbejde. Med den rigtig platform, gør det arbejdet meget nemmere og mere sikkert.

Hvem er Alulock og hvad kan de hjælpe dig med?

Alulock kan være din fremtidige professionelle partner, der sikrer dig arbejdsplatforme eller løsninger når man skal arbejde op i højderne. Hos Alulock har de mere end 25 års erfaring. Både indenfor at udvikle forskellige produkter til at kunne arbejde sikkert i højderne, samt rådgivning indenfor hvilken platform man skal vælge, til det henholdsvise arbejde der skal udføres.

Deres vision lyder på ” at øge sikkerheden for den professionelle håndværker gennem innovation og udvikling af nye såvel som nuværende produkter” hvilken de hele tiden arbejder på at optimere og hele tiden blive bedre.

De har deres hovedkontor i Ringsted og man er mere end velkommen til at kigge forbi og se hele deres produktsortiment og få den nødvendige rådgivning, for at finde den bedste platform. Derudover kan man altid ringe til dem eller sende dem en mail. De svarer på mails inden for 24 timer og det bedste for at kunne hjælpe sine kunder i den rigtig retning. Læs meget mere om arbejdsplatforme fra Alulock lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *