En seng med opbevaring er praktisk i det mindre hjem

Hvis du bor et sted, hvor der ikke lige er plads til de helt store kommoder og klædeskabe, så er du måske en af dem, der ville nyde godt af at have en seng med opbevaring. Hvis du for eksempel vælger en dobbeltseng med fire skuffer under, så har du pludselig muligheden for at opbevare sengetøjet, tøj til en anden sæson, bøger eller andet, der skal gemmes lidt væk.

Det er selvfølgelig klart ta en sengeramme med opbevaringsmuligheder også skal være funktionel. Derfor får du i denne artikel et par gode råd om, hvilke typer for senge med opbevaring, der kan være værd at kigge lidt nærmere på.

Skal sengen være moderne eller klassisk?

Inden vi går i gang med at snakke om selve opbevaringen, så lad os lige dvæle lidt ved selve sengen først. Når du køber ny seng, kan du nemlig ikke udelukkende gå efter opbevaringsmulighederne. Hvis du gør dette ender du nemlig ud med en seng, hvor du måske hader udseendet og kun valgte sengen for opbevaringens skyld. Gør du dette vil du hver aften som det sidste, inden du skal sove, kunne ærgre dig over, at sengen ikke er i det udseende, du havde ønsket dig.

Udseendet af din seng er nemlig ikke uden betydning for kvaliteten af din søvn. Det er selvfølgelig klart, at en god madras giver en bedre søvn, men hvis du ikke føler dig komfortabel i dit soveværelse, vil du faktisk opleve en forringet søvn. Derfor er det meget vigtigt, at selv de små ting, som hvordan din seng ser ud, bliver tilpasset dine individuelle behov.

Du kan se udvalget af senge med opbevaring på dette link.

Hvilke typer af opbevaring kan du få i en seng?

Når vi så taler om selve opbevaringsmulighederne i en sneg, så er også disse udformet på forskellig vis. Vi starter med den helt klassiske sengeopbevaring nemlig en dobbeltseng med fire store skuffer under. Denne form for opbevaring giver rigtig meget opbevaringsplads, og muligheden kan være en idé, hvis du har meget lidt plads i dit soveværelse, da du så får udnyttet pladsen 100% under din seng.

Hvis du gerne vil have noget lidt mere minimalistisk, fås der senge, hvor du har to skuffer under sengen, og så en hylde i midten. Her får du en sengetype, der er meget elegant at se på, og hvor du stadig har en del opbevaringsplads. Hylden under sengen kan du så bruge til at opbevare ting såsom bøger, du godt kan lide at læse inden du skal sove. Altså en form for natbord – bare under sengen.

Der fås også senge, der er en form for alt-i-et løsning. Disse sengetyper er udformet således at du din sengegavl faktisk er en lille kommode, hvor du har en hylde over sengen, der kan bruges til natbord, mens din sengegavl i hver side, har to-tre hylder. Du får her det praktiske i et have et natbord, hvor du kan stille ting, samtidig med at du sparer rigtig meget plads.

Under disse sengetyper, kan du så igen finde skuffer/hylder, hvor du kan opbevare tingene. En af de populære sengerammer er modellen pocket, hvor du får en 140×200 cm seng, der simpelthen kan rumme rigtig meget og samtidig være elegant at se på.

Der er altså rig mulighed for at spare på pladsen, uden at gå på kompromis med opbevaringsmulighederne, hvis du vælger en sengeramme, der understøtter dette formål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *