Byg dit drømmehus i 2019

Det kan være svært at finde det helt rigtig hus. Man kan både leje et hus, for at prøve af om det er noget for en med et hus. Man kan også købe et hus. Det er dog ret svært at finde præcis det hus, som har alle de elementer, som man synes der skal være til stede i ens hus. Hvis man gerne vil have et hus, som har alt det I synes, der skal være i et drømmehus. Derfor kan I måske lege med tanken om selv at bygge jeres hus. Det kan lyde som et meget stort byggeprojekt, som kan være svært at overkomme. Det behøver dog ikke at være så uoverskueligt, så her får I 6 steps til at bygge dit drømmehus.

1.      Først idéem

Det er vigtigt, når man skal bygge sit drømmehus, at der bliver holdt, et møde hvor man drøfter idéerne til, at starte med. Idémøde skal være med til at give en indikation af, hvordan huset kommer til at se ud, og der skal samles alle idéerne på et tegnebræt, og ønsker til boligen, skal med til selve udformningen af boligen. Det er vigtigt, at der findes den helt rigtige idé til selve udformning, og til konceptet omkring hvordan boligen skal med boligen til at starte med.

2.      Skitseforslaget til huset

Når I først har en idé omkring, hvordan I gerne vil have, at huset kommer til at se ud, så er det vigtigt I får skitseret det på papir. Alle idéerne udformes visuel til en skitse af, hvordan huset skal komme til at se ud, denne skitse bliver kaldt for et skitseforslag. Skitseforslaget har til formål at give et overblik i, hvordan huset kommer til at se ud, og dertil mere konkret hvor lang tid, det vil tage at bygge huset, og hvor meget dette hus vil komme til at koste.

3.      Videre til godkendelsen

Når skitseforslaget er skitseret op, så er den næste fase godkendelsesfasen. I denne fase, får man eller får man ikke alle de tilladelser, man skal bruge, for at bygge et hus. Hvis man ikke når at få de rigtige tilladelser, så kan man ende med, at man får bøder. En af de tilladelser, som man skal have er en byggetilladelse fra kommunen. Når byggeriet er færdigt, så er det vigtigt, at du får en tilladelse til at tage selve byggeprojektet i brug. Når et hus skal bygges, så er der meget papirarbejde i denne godkendelses fase af byggeriet.

4.      De små detaljer

I denne fase bliver projektet detaljeret og udspecificeres, her kan man ændre lidt på de endelige informationer i forhold til tidsplanen, og man ved hvilke materialer, der skal bruges for at lave energiberegningerne og selve arbejdsbeskrivelserne.

5.      Planlægning af arbejdsopgaver

I denne fase kender du til alt, som skal bygges ved huset, og hvilke arbejdsopgaver du har foran dig ved at bygge huset. Du kan derfor selv starte på arbejdet med at bygge huset.  

6.      Start med at byg

Afslutningsvis er det selve byggefasen. Det er altid, her der sker problemer, uanset om du bygger det selv eller får håndværkere til det.

Køkken

Der er mange måder, hvor på man kan bygge et køkken. Man kan bygge et køkken i grundlæggende to stilarter, det minimalistiske køkken og det franske landkøkken. Du kan både bygge et udekøkken og et inde køkken.  Det er vigtigt at have nogen gode køkkenvaske til dit udekøkken, læs mere her.

Tak for du læste med. Jeg håber på, at du er blevet inspireret, til at bygge dit eget drømmehus til din familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *