Byg din egen bar

De sidste par år er der sket noget fantastisk for mænd. Det er blevet moderne at have sin egen bar, og da det er de fleste mænds drøm at have sin egen bar, så er det gode nyheder.

Tidligere blev det set ned på, hvis man havde sin egen bar, da det blev set som dårlig stil. Sådan er det heldigvis ikke længere, og mange steder har baren endda fået en central placering i hjemmet, hvor den tidligere var gemt væk uden i garagen, hvor manden kunne have lov at være.

Sådan overtaler du din kæreste eller kone

Hvis du vil have din egen bar, og du ikke er single, er det vigtigt, at du overbeviser din kone om, at det er en god idé, hvis du får din egen bar.

Først skal du selvfølgelig finde ud af, hvad dit formål er med baren. Hvis du gerne vil have et sted, hvor du kan hænge ud med dine venner, er det en god idé at få en bar separat fra selve hjemmet. F.eks. i et indrettet rum på loftet eller som en del af garagen.

Men hvis du gerne vil kunne drikke en drink i dit eget hjem, kan kvinder i dag sagtens overtales til, at du får din egen bar i stuen. Du kan sagtens få en stilet bar indenfor, og hvis dit fokus er på, at det vil gøre jeres hjem mere stilet, vil du helt sikkert få lov at få en bar indenfor.

 

Hvad skal din bar indeholde?

Der er som sådan ingen regler for, hvad din bar skal indeholde, men som min. skal du selvfølgelig have nogle barstole og et barskab.

Du kan få en masse flotte barstole, som vil passe perfekt ind i dit hjem.

Med hensyn til barskab kommer det selvfølgelig også an på, hvad du gerne ville kunne servere for dine gæster. Hvis det skal være en rigtig bar, kan du ikke nøjes med øl.

For lidt mere stil kan det anbefales at købe en masse god whisky. Her bør du kigge på whisky.dk, da du finder masser af god whisky. De kan desuden give dig gode råd til, hvad du skal købe.

 

Alle mænd fortjener en bar

Hvis du spiller dine kort rigtigt overfor konen, så får du også en bar. En god idé er at love hende, at du lærer at lave cocktails til hende.

Hvis du viser hende, at baren er til for jer begge til, så kan du nyde din næste øl eller whisky i din helt egen bar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *