Tre måder hvorpå du kan spare penge på dit nybyggeri

Går du med en drøm om at bygge dit eget hus? Inden du tager det første spadestik, skal du overveje det nøje. At bygge et hus er en dyr affære, og du vil garanteret ikke have noget imod at spare nogle penge, mens det står på. Her får du tre måder, du kan spare penge på, når du bygger hus.

Køb et typehus

Hvis du køber et typehus, har du mulighed for at spare mange penge. Når du køber et typehus, køber du en pakkeløsning. Dog har du mulighed for at nedbringe prisen væsentligt ved selv at give en hånd med i byggeprocessen.

Når man selv bygger hus, kan tidsfristen føles nærmest uendelig, oftest fordi man støder på problemer og udfordringer under arbejdet. Hvis du køber et typehus, kan du spare dig selv for ventetiden. Tidsfristen er nemlig tit kortere, da byggetilladelsen hurtigt kan gives, fordi tegninger og beregninger allerede foreligger – netop fordi der er tale om et typehus. Når du køber et typehus, slipper du altså for en stor del af bekymringerne. Du undgår også at skulle tage stilling til mange af de problemer, der typisk opstår, når man bygger et nyt hus.

 

Brug polske håndværkere

Danske lønninger er generelt høje, og det er ingen undtagelse i håndværksbranchen. En dansk håndværker kan derfor virke til at være urimelig dyr, hvis du har ham til at arbejde for dig i en længere periode. Hvis du overvejer at skære lidt i dit budget, er det en idé at kigge på håndværkerposten. Hvis du bruger polske håndværkere i stedet for danske, kan du skære denne post væsentligt ned. Du kan spare op mod 30-50 % ved at hyre polske håndværkere, da deres timeløn er væsentlig lavere. Det er altså penge værd at gøre sig denne overvejelse. Frygt ikke for at resultatet er af ringere kvalitet. Du vil ikke være i stand til at se, om arbejdet er foretaget af en dansk eller en udenlandsk håndværker. Vil du spare penge, men stadig have en høj kvalitet – så få hjælp her.

 

Inviter venner og familie

En anden måde at spare penge på, mens du bygger hus, er ved at invitere venner og familie til at give en hånd med. Hvis du kender nogen, der er håndværkere, er der god grund til at udnytte deres ekspertise. De andre, der måske ikke har hænderne skruet lige så godt på, kan hjælpe med alle de ting, der ikke er lige så håndværkstunge. De kan eksempelvis flytte grus eller lægge fliser. De kan køre på lossepladsen eller i byggemarkedet og hente det, I mangler. Til gengæld for deres tjeneste kan du tænde op for grillen og servere en lækker grillbuffet, når arbejdsdagen er ovre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *