Skab en skandinavisk stil i din bolig

Den skandinaviske boligstil har for alvor fået sit gennembrud, både i Norden, men også i resten af verden. De stilrene linjer samt de rå og industrielle overflader er elementer mange ønsker at skabe i sit eget hjem. Men det kan være lidt svært at skabe en skandinavisk rød tråd igennem alle rum uden at det koster en bondegård. Derfor vil vi i denne artikel give dig et par tips til, hvordan du med små ændringer kan gøre din bolig skandinavisk.

Der er mange elementer i den skandinaviske stil, som man kan implementere, men vi er vilde med gulddetaljerne og den grå marmoroverfalde, så det er det, vi vil fremhæve i denne artikel.

Guldetaljer på badeværelset

Et badeværelse er et af de mest centrale rum i en bolig, og derfor skal der selvfølgelig tilføjes et par detaljer her. For at skabe et rustikt men stilrent badeværelse, kan du med fordel benytte dig af gulddetaljer. For eksempel kan du lade din toiletholder, håndklædeholder, toiletbørste og sæbedispenser være guld. Det giver en flot gylden overflade på dit badeværelse uden at det bliver for meget og ideen falder til jorden.
Desuden er det meget moderne at have duftpinde stående på badeværelset, både for at give en dejlig duft, men også fordi der findes utallige smukke duftpindeholdere, som virkelig kan gøre dit badeværelse eksklusivt og fornemt.

Detaljeorienteret stue

Hvis du ikke ønsker at udskifte alle dine store møbler i stuen, er der også andre ting, du kan gøre for at opnå en rød tråd af skandinavisk karakter.
En skandinavisk stue er ofte karakterer ved at være meget lys og minimalisktisk, og det er selvfølgelig også det, du skal prøve at genskabe. Du kan derfor med fordel skære alt det overflødige fra, og kun have dine kvalitetsboligartikler fremme således at din stue fremstår mere stilren.
Desuden kan billeder på væggen også understøtte den skandinaviske stil. Skandinaviske billeder er ligesom i boligstilen stilrene uden stærke farver. Det er derfor op til dig at vælge nogle billeder, som du kan lide, men som har nogle lyse, grålige eller pastelfarvede undertoner.

Soveværelsets stilrene væg

Soveværelset er et af de rum, hvor du kan være en smule mere eksperimenterende, da dette er dit helt eget sted. Det er en god ide stadig at holde fast i de grålige, marmor toner, som er gennemgående i hele teamet. Vi ville anbefale, at du maler en af dine vægge grå med kalkmaling. Kalkmalingen vil give farven på væggen en smule ujævnhed og farveforskel, som ser meget rustikt og råt ud. Det vil gøre en stor forskel i dit værelse.

Forhåbentlig gav denne artikel dig noget inspiration til, hvordan du kan implementere elementer fra den skandinaviske boligstil ind i din egen bolig. Hvis du er på udkig efter skandinaviske møbler, kan du med fordel tjekke forbruger-test.dk ud, da de har testet en masse produkter for dig, inden du går ud og investerer i dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *