Sådan vælger du de rigtige vinduer til dit hjem

Når du skal til at have nye vinduer, er der en række ting, som du skal have styr på, så du er sikker på, at du køber de helt rigtige vinduer.

Her får du en hurtig liste over nogen af de ting, som du skal have styr på, når du vælger nye vinduer og til sidst får du også et bonusråd til, hvor du kan købe vinduer billigere end andre steder.

Opmåling

Det første er selvfølgelig, at du skal finde ud af, hvilke størrelse vinduer du skal bruge. Du skal starte med at måle hullet, hvor vinduerne skal placeres.

Herefter skal du typisk fratrække 2,5 cm i både bredden og højde for at finde størrelsen på de vinduer, som du skal købe.

Det er dog vigtigt, at du læser guiden der, hvor du køber dine vinduer, da det kan variere fra producent til producent, hvordan de afgør størrelsen på dine vinduer.

 

Hvilket materiale skal du vælge

Når du vælger materiale, kan du vælge mellem træ, træ/alu og plastvinduer. Hvad du vælger, kommer helt an på dit behov.

Trævinduer er den ældste måde at lave vindue på, og hvis du vil have et klassisk look til din bolig, er træ det helt rigtige valg.

Med træ/alu kombinerer du det bedste fra to verdener. F.eks. skal træ/alu vinduer ikke males udendørs, så de er lettere at vedligeholde, mens du får flotte trævinduer indenfor.

Plast er det letteste at rengøre, og det er det helt rigtige valg for dig, hvis du ikke gider skulle bruge tid på rengøring og vedligeholdelse af dine vinduer.

Vælg de rigtige glastyper

I dag er det et krav, at alle vinduer er to lags, men du kan allerede nu købe 3-lags, som nok bliver lovpligtigt med tiden.

Det kan derfor være en god idé allerede fra starten af at investere i 3 lags vinduer. De holder også bedre på varmen, så du sparer penge i  de mange vintermåneder.

Køb vinduer udenom mellemmanden

Jeg lovede dig i starten af indlægget, at du fik at vide, hvor du kan købe billige vinduer af høj kvalitet.

Hos vinduesgrossisten.dk har de sparet mellemmanden væk, så du køber vinduer direkte fra grossisten. Det gør, at du kan spare mange penge på dine vinduer. Ofte kan du spare helt op til 25% på vinduer i forhold til, hvis du køber gennem en mellemmand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *