Ny bolig på Østerbro – Vælg en god tømre

Hvis du har fundet lige  din drømmebolig, så skal der meget ofte istandsættes før den er indflytterklar. Når lejligheden skal sættes i stand, er det meget ofte et arbejde for en dygtig tømre.

Find en god tømre til at klare dit arbejde

Hvis du har fundet en ny bolig som har lidt ting der mangler et løft, kan det meget ofte være den bedste beslutning, at få en tømre med ind over.

Det er vigtigt man altid vælger en autoriseret tømrer, hertil er det vigtigt du er sikker på de kan stille en garanti for deres arbejde.

Dansk byggeri garanti

Du kan derfor med fordel vælge et tømrerfirma på Østerbro som er medlem af dansk byggeri.

Når virksomheden er en del af dansk byggeri, stiller de altid garanti for deres arbejde, du får nemlig tre års garanti på synlige fejl og 10 års garanti på de ikke synlige fejl.

Det vil sige at du med ro i sjælen kan ansætte et tømrerfirma hvis de er en del af dansk byggeri aftalen.

Få en god- og realistisk pris

Hvis du større overfor lang mere omfattende opgaver, eller evt. skal have lavet en totalrenovering af din Østerbrolejlighed, her er det ofte den bedste ide at få en tømre på arbejdet.

Det er meget ofte en god ide at vælge en fast tømre til at klare hele opgave, på den måde har du en fastpris igennem hele projektet og du får sikret, at alt arbejdet der bliver udført i din bolig har den samme gennemsnitlige kvalitet.

Når du skal kigge på betalingen for projektet, kan du ofte vælge mellem to forskellige udgaver. Du kan normalt vælge mellem fast timepris, ellers kan du få tømrerfirmaet til at komme forbi for, at lave en vurdering og derefter kan du få et tilbud.

Valget mellem fastpris eller tilbud, burde altid være på baggrund af arbejdsopgavens omfang.

Få skiftet døre og vinduer

Hvis du er flyttet til en ny bolig og gerne vil have den til at være så pæn som mulig, er vinduer og døre ofte et godt sted at starte.

Vinduer og døre bliver med tiden slidte og kan revne, det er meget ofte skader som ikke kan rettes så meget op på. Derfor plejer man hvis det er modeller af ældre årgang, at skifte begge dele.

Men der er ud over slitage flere gode grunde til, at få skiftet døre og vinduer.

Hvis vintermånederne er kolde selv med varmen tændt, ligger problemet meget ofte i døre og vinduer. Det er ofte fordi, at de er begyndt, at blive utætte. Når vinduer eller døre bliver utætte, betyder det, at varmen har lettere ved at svæve ud af lejligheden og kulden har lettere ved, at svæve ind i boligen.

Nyere vinduer og døre, kan altså relativt hurtigt betale sig selv hjem på varmeregningen. Det er fordi, at nyere vinduer og døre har ny indbygget teknologi til at holde bedre på varmen og sikre tæthed hvor de kan holde kulden ude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *