Mangler du også plads?

Når man begynder at komme i den alder, hvor man gerne vil have sit første barn, eller måske udvide familien med endnu flere, er der mange ting, der skal tages med i overvejelserne. Hvordan ser økonomien ud? Er man klar til at få flere børn? Hvordan kommer det til at have en indvirkning på jeres hverdag? Har man overhovedet plads til at få børn?

Det er ikke noget, man bare lige kaster sig ud i, da det kommer til at betyde en radikal ændring i ens liv. Hvis man har pladsmangel, kan det at få et eller flere børn, give nogle gevaldige udfordringer. Måske er der ikke så forfærdeligt overvældende de første par år, men før ellers siden skal barnet have sit eget sted. Hvad gør man så? Jo man bygger da til.

 

Styr på tilbygninger

Det er en stor mundfuld at bygge til, men en der kan blive nødvendig. Det skal nok gå, men det er vigtigt, at man sørger for at gøre det ordentligt. Hav tjek på alle de regler og paragraffer, der knytter sig til sådan en tilbygning.

Alt for ofte har man oplevet, at folk er kastet sig ud i et byggeprojekt, blot for at få det revet ned igen, fordi grunden er underlagt en eller anden klausul. Det er simpelthen så brandærgerlig og kommer kun til at give problemer. Så sørg for at have styr på alle den slags ting. Man kan altid søge juridisk hjælp, så man er sikker på, at få gjort det korrekt fra starten af.

Hvis man synes, at udgifterne til en tilbygning er lidt i den høje ende, så kan man spare rigtigt mange penge ved at bruge genbrugsmaterialer. Hvad gør det at stenene er fra et tidligere byggeri, så længe de overholder de regler, der er for den slags.

Så kom bare i gang, hvis I begynder at føle jer en smule klemt i jeres hus. Så er der også plads til at udvide familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *