Få optimeret sikkerheden i din bolig

Hjemmet er der, hvor vi skal føle os sikre og trygge. Det er her, vi lægger os selv og børnene til at sove om aftenen og det er her, vi kommer hjem til efter en lang arbejdsdag. Når man føler sig tryg, så kan man slappe helt af og bare være til.

Skift dine låse
Nogle gange hører man jo om tilfælde af indbrud og tyverier i nabolaget. Eller måske er man selv uheldig at blive udsat for indbrud. Det er en god ide at være på forkant og få sikret huset for indbrud. Er du lige flyttet til en ny bolig, så bør du som minimum skifte låsene. Du kan ikke vide, om tidligere ejere/lejere har været sløsede med deres omgang med nøgler. Og hvis en fremmed person med ikke så gode intentioner, har fået fingre i en af dine nøgler, så er det meget let at skaffe sig adgang til dit hus. Både når du er hjemme, og når du ikke er hjemme. Derfor: Få altid skiftet låse, når du flytter ind et nyt sted.

Få opsat et alarmsystem
En rigtig effektiv form for værn mod indbrud er et alarmsystem. Du kan få opsat et professionelt alarmsystem, som overvåger og sikrer dit hjem med alarm, der kan til- og frakobles via en app, når du er ude eller sover om natten. Skulle alarmen gå, rykker der en vagt ud og besigtiger dit hus, såfremt det er en del af din aftale. Undersøgelser viser, at huse med denne type alarmsystem får langt færre indbrud end huse uden. Et alarmsystem har altså også en præventiv virkning.

Find låsesmed og alarmsystem
Har du besluttet dig for, at du gerne vil have en optimal sikkerhed og tryghed i din bolig, så skal du for det første have fat i en låsesmed, der kan udskifte dine låse. Du får top-of-the-class låsesystemer, der er forsikringsgodkendte, ved at vælge en autoriseret låsemed. Når låsene er udskiftet, kan du finde et firma, der opsætter tyverialarmer. Begge dele kan du finde på Håndværkernøglen, der gør det let at finde en lokal fagmand i en ellers uoverskuelig branche. Indtast din kommune og valg af fagmand, og så får du et overblik over de lokale muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *