Få boligen gjort klar til foråret

Marts måned er i fuld gang og dagene bliver længere. Der er ikke nogen tvivl, at foråret for alvor er på vej, og det betyder, at du skal have gjort din bolig klar. Der er mange ting, som man skal have styr på, for vinteren er hård ved ens bolig, især når det kommer til husets facade og udendørsarealerne generelt.

Men et godt tip er at sørge for at tage opgaverne en af gangen, så skal du nok nå det hele. Det værste, du kan gøre, er, at kaste dig over dem alle på én gang, for så ender du blot med en masse halvfærdige projekter.

 

De vigtigste opgaver

Du har sikkert noget træværk, der har haft det hårdt i de kolde og våde måneder. Så nu er tiden kommet til at give det en kærlig hånd. Sørg for at det bliver malet og får træbeskyttelse, så det er klart til den nye sæson.

Der er sikkert også fliser, der er dækket af alger og skidt. Disse kan døre gøre meget for ved at rense dem grundigt, og forebygge at nye alger opstår.  Dette er en langsommelige proces, men en der uden tvivl er det hele værd. En pæn terrasse må man bare ikke undervurdere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *