De vigtigste værelser, når du bygger til

De fleste af os har de samme værelser. En stue, soveværelse, køkken og et par ekstra værelser, hvis du har børn. Men hvorfor ikke udvide dit hjem med nogle helt anderledes værelser, som du let og hurtigt selv kan bygge. Her får du nogle forslag til andre typer af værelser, fx hvordan du med håndvægte kan bygge dit eget fitnesscenter.

Få din egen hjemmebiograf

Vi har alle sammen en stue, og det er da egentlig også hyggeligt nok, men hvorfor ikke gå all in og få din helt egen hjemmebiograf.

På den måde kan du spare alle pengene til de mange biografture, da du ligeså godt kan se filmene derhjemme, når de kommer på DVD.

For at bygge en hjemmebiograf kan du købe nogle biografstole eller måske bare en kæmpe sofa, hvis du hellere vil ligge ned og se film. Herudover skal du have en bred væg, hvor du kan opsætte dit lærred og så have plads til projektoren i loftet.

Herudover skal du have en masse fed lyd ved hjælp af surround sound, og så har du faktisk fået din helt egen hjemmebiograf.

Så er det bare med at lave popcorn, når du skal hygge med vennerne eller familien.

 

Byg dit eget fitnesscenter

Vi bruger hvert år masser af penge i det lokale fitnesscenter, hvor vi altid skal stå i kø, når vi vil bruge et par håndvægte.

Det behøver du ikke, hvis du bygger dit eget fitnesscenter i stedet. Ved hjælp af det har du mulighed for at træne derhjemme, og du kan endda invitere vennerne over, så I kan træne hjemme hos dig.

Hvis du vil træne dine muskler, kræver det ikke så meget mere end en squat rack, bænk til bryst og en masse håndvægte. Du kan købe håndvægte i alle størrelser på denne side.

Hvis du er mere til fitness som at cykle, kan du købe sådan en og installere den derhjemme. Det kræver ikke særlig meget at lave det perfekte træningscenter. Jeg vil råde dig til at installere et musikanlæg eller en fladskærm, så du kan se TV, mens du træner.

På den måde kan du både være aktiv og hygge.

 

Få dit eget syrum

De sidste par år er det blevet ufatteligt populært at sy og strikke, så hvorfor ikke lave dit helt eget syrum derhjemme. Her kan du have en stol, symaskine og have alt dit stof liggende.

På den måde er du altid klar til at sy, og du kan endda installere en fladskærm, så du kan smække dine strikkeopskrifter op på den.

Alle disse værelser er nogle, som ikke særlig mange andre har. Men hvorfor egentlig ikke indrette dit hjem ud fra de ting, som du godt kan lide frem for at indrette dit hjem ud fra andre menneskers normer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *