3 råd til at gøre din bolig mere spændende

Boligindretningen betyder meget for vores lykkefølelse, hvis vi ikke er glade for vores bolig, er vi heller ikke rigtig glade. Vores bolig er det sted hvor vi skal føle os allermest hjemme, og det er derfor vigtigt at din bolig er indrettet på en god måde, som du er glad for.

Lidt maling kan gøre meget

Hvis du er træt af din bolig, kan lidt vægmaling gøre meget for at friske nogle af rummene op. Malingen er en stor del af rummet, og det er vigtigt at farven på malingen, spiller overens med resten af rummet.

Du kan også eksperimentere med at bruge malingen på andre måder. Du kan fx male en firkant i en anden farve over sengen, for at gøre rummet mere spændende. Du kan også prøve at male et par blomster, på en af væggene hvor der måske ikke er så meget andet. Det værste der kan når du eksperimenterer, er at du er nødt til at male det over bagefter.

Du kan også overveje at putte tapet på en af væggene i et rum. Tapet kan være med til at gøre rummet mere spændende, og det kommer ikke til at virke for voldsomt, når det kun er på en væg, men er i stedet en flot dekoration.

 

En hyggelig stue er vigtig

Et af de vigtigste rum i boligen er stuen. Stuen er et af de rum, vi opholder os mest i, og det er derfor vigtigt at stuen er indrettet godt.

En god stue er kendetegnet med gode siddepladser om det så er sofa, lænestole eller et par sækkestole. Det er vigtigt at stuen giver mulighed for at hele familien kan hygge sammen, og det er derfor et af de vigtigste indretningssteder i boligen.

Samtidig har vi også tit gæster i stuen, og vores indretning er med til at vise hvem vi er som personer, og det er derfor vigtigt at stuen er indrettet, så den passer til din stil.

 

Dekoration

I hele boligen er dekoration af forskellig art med til at skabe et hyggeligt hjem. Der findes enormt mange forskellige former for dekoration, og du kan også lave din egen dekoration.

Du kan dekorere din bolig med billeder af dem du holder af, pæne malerier eller noget helt andet som du har lyst til at have i din bolig.

Pæne møbler er også en form for dekoration i sig selv, hvis de får plads til at kunne ses i lejligheden. Det behøves ikke nødvendigvis at være dyre designermøbler, men mindre dyre møbler kan også være flotte i boligen.

Hvis du har nogle personlige genstande, måske noget du har arvet, og som betyder meget for dig, kan det også være med til, at du føler dig mere tryg i dit hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *