Spar penge i hverdagen – og få råd til renovering i boligen

Oplever du også, at pengene slipper op, inden du rammer den sidste hverdag i måneden, og det derfor kan være svært at få råd til forbedringer på boligen eller større renoveringer? Dette er der heldigvis råd for, da du nemt og effektivt kan få flere penge til dig selv i hverdagen ved at følge et par simple råd.
Det behøver ikke at gå ud over livskvaliteten at spare penge, for ofte er det mindre ting i hverdagen, eller faktorer vi slet ikke tænker over, som for eksempel et bankskifte, der kan sikre dig flere penge på kontoen.

Overvej at skifte bank

Skylder du penge i banken, eller står der mange penge på kontoen? Lige meget hvad, så gælder det om at betale så lidt som muligt for de penge, du låner og at få så meget som muligt for dine indlån. Hvis du finder ud af, at du betaler for meget i banken, kan du i praksis gøre to ting; konfrontere din bank og forhandle dig frem til bedre priser, eller du kan finde en anden og billigere bank. Det er ofte den sidste løsning, der er den mest fordelagtige. Bliv klogere på emnet her og læs om en alternativ udbyder til din nuværende bank.

Find den billigste forsikring

Forsikringer kan fylde meget i budgettet, men der kan til gengæld være mange penge at spare, hvis du undersøger, om du kan få en bedre og billigere forsikring hos et andet selskab. Gå på jagt hos de forskellige udbydere og indsaml forskellige tilbud, som du kan veje op mod hinanden, inden du tager en beslutning.

Styr på dit mobilabonnement?

Det er ikke mange danskere, der ikke betaler til et mobilabonnement. Betaler du for mere data end du bruger? Betaler du for adgang til læsestof og streamingtjenester, som du alligevel aldrig bruger? Så kan det være en rigtig god idé at skifte mobilabonnement, så du kun betaler for det, du har brug for. Ofte kan det også betale sig at samle familien abonnementer, for mere fordelagtige priser.

Vink farvel til take-away og fastfood

Måske er det nemt og hurtigt, men det er til gengæld rigtig dyrt. Hvis du har en travl hverdag, hvor der ikke altid er tid og overskud til at lave mad fra bunden hjemme i køkkenet, findes der heldigvis bedre og billigere løsninger. Færdigretter eller mad der i forvejen er delvist tilberedt, kan være vejen frem – og så er det ofte også en smule sundere end take-away.

Brugt er det nye

Køb brugte ting, hvad end det er tøj, møbler, bøger, elektronik eller meget andet. Der kan virkelig være mange penge at spare, hvis du er villig til at købe brugte ting. Desuden er de nemme og tidsbesparende at finde online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *